is Pindakaas gezond voor de ochtend?

als dat niet zo is , wat kan er wel gezond zijn in de ochtend ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Pindakaas bevat de gezonde, onverzadigde vetzuren. Het is echter wel vrij calorierijk, dus als je overgewicht hebt, niet te vaak gebruiken of beperken tot maar 1 boterham dun besmeerd ermee. Toegevoegd na 2 minuten: Aanvulling, wat verder goed beleg is voor in de ochtend (en ook de rest van de dag): halvajam, appelstroop, magere kaas (20 of 30+), magere vleeswaren als ham, kipfilet, fricandeau, filet americain, casselerrib, en sandwichspread.

Ze zeggen dat je groot en sterk word van pindakaas, dus het zou wel gezond zijn.

Ja. In dit geval hebben de reclames gelijk! Pindakaas zit boordevol goeie stoffen en geeft genoeg energie om de ochtend goed door te komen.

Op zich is alles wat normaal gezond is ook soçhtends gezond. Sochteds is het vooral belangrijk vezels binnen te krijgen zodat de spijsvertering in werking wordt gezet..Pindakaas met een (bruine) boterham lijkt mij gezond in zo'n geval.

Pindakaas is een goede manier om de dag mee te beginnen. Het zit vol vitaminen, koolhydraten en vetten, zodat je er een lekkere gezonde bodem voor de dag mee legt. Bovendien krijg je dankzij deze vetten niet al om half 10 de neiging om te gaan snaaien!

Ja, is erg gezond. Alléén wel goed je tanden poetsen/kauwgom nemen, anders kan iederen ruiken wat je die ochtend op brood had.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100