Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Antwoorden (5)

Kristalsuiker wordt heel fijn gemalen.
(Lees meer...)
Amadea
13 jaar geleden
Poedersuiker is tafelsuiker, dat heel fijn gemalen wordt tot poeder en daarna vaak vermengd met zetmeel om het poedereffect te vergroten (ook wel bloemsuiker genoemd)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Poedersuiker is gemalen kristalsuiker. De smaak wordt als zoeter ervaren dan van kristalsuiker omdat het totale oppervlak van de suiker deeltjes groter is.

Toegevoegd na 1 minuut:
Aan poedersuiker wordt een antiklontermiddel toegevoegd.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Ik maak het in geval van nood wel eens zelf. Gewoon kristalsuiker malen en in dat geval doe ik er niets extra's bij. Smaakt prima.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
U neemt een paar lepels suiker en doe deze in een blender,keukenmachine laat nu de suiker zolang malen totdat u fijne poedersuiker heeft.
Schud de poedersuiker in een strooi potje of een bewaardoos en klaar is kees.

Succes!!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding