pastasaus met gehakt na 1 week nog eetbaar?

1 week in koelkast afgesloten.. is het nog eetbaar?
vorige week vrijdag gegeten

Toegevoegd na 8 minuten:
voorgebakken, dus niet rauw :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Natuurlijk kan dat! ik vraag me af of het wel slim is, maar het is zeker voedzaam!

Nee, zou ik zeker niet doen. Als het er papperig uitziet en raar of zurig ruikt ZEER ZEKER weggooien. Voortaan in de vriezer zetten.

Nou, ik ben over het algemeen erg gemakkelijk met oud eten op eten, maar pastasaus van een week: dat dúrf IK zelfs niet aan! Nee dus!

Nee producten die in de koelkast worden bewaard moet je binnen 2 dagen consumeren. Dus ik zou het weggooien!

Nee. Dat is vragen om een voedselvergiftiging! Ik zou je ook aanraden die pan heel goed te schrobben.

Ook al is het gaar. Een week is te lang. Meteen weggooien.

Je ruikt snel genoeg of het nog goed is. Bedorven voedsel (en met name vlees) heeft een hele specifieke geur. Maar persoonlijk zou ik mijn neus er niet meer in durven te steken en de saus in linea recta weggooien.

uhh, nee waarschijnlijk niet. helemaal niet als het stinkt of er schimmel opzit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100