Waarom gaat mijn gehemelte jeuken als ik wraps eet?

Mijn gehemelte gaat jeuken als ik wraps eet. Ontzettend vervelend, want daardoor eet ik ze niet graag terwijl ik ze erg lekker vind (het is echt een onuitstaanbaar rotgevoel). Voor zover ik weet maakt het niet uit wat erop zit, maar gaat het echt om de wrap zelf. Na het eten ervan is het vrijwel meteen over. Weet iemand hoe dit komt en wat ik eraan kan doen?

Toegevoegd na 35 minuten:
Ik heb het ook bij shoarmabroodjes...

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou denken dat ie dan te scherp is, bv door de saus, aks het echt niet kan liggen aan de vulling dan heb je vast een allergie voor de meel van de wrap

Waarschijlijk heb je een allergische reactie op een ingrediënt, omdat je het ook bij shoarmabroodjes denk ik aan meel of tarwe.

Je hebt inderdaad een allergie op een van de ingrediënten die in dat soort deeg zitten. Ik heb hetzelfde wat jij heb als ik een appel eet, inderdaad onuitstaanbaar.

misschien ligt het aan één van de ingredienten die in afbakbrood zit, die ze eraan toevoegen om het lang houdbaar te houden. (daar schijnt idd wel veel kunstmatige troep in te zitten die niet zo gezond is eigenlijk) Probeer eens zelf te bakken. (je hebt bakmixen voor tortilla's, heel lekker, en pitabroodjes kun je het recept wel op internet vinden. Of haal verse broodjes bij de Turkse bakker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100