Hoe houd ik de gerechten van mijn buffet warm?

Ik wil op mijn verjaardagsfeest een Oosters buffet serveren voor ca. 10 personen, met nasi, bami, sateh, satehsaus, tofublokjes, een Indiase curry, enz. Maar hoe houd ik dit alles warm, zodat iedereen op een relaxte manier een paar keer zijn bordje kan bijvullen? Ik kan alleen theelichtjes bedenken, maar zo veel theelichthouders heb ik niet...

Weet jij het antwoord?

/2500

Chafing dishes huren

Au bain marie. (zie bron)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Au_bain-marie

bij buren, vrienden, bekenden. collega's rechauds lenen.Of je gasten vragen er 1 mee te nemen.

SoldaatBoem uitnodigen! Die houd alles warm en proeft regelmatig of het nog geschikt is voor consumptie!

Kaarsje dronder

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100