Welke Cola is het minst ongezond, Light, Zero of Classic?

Weet jij het antwoord?

/2500

Allemaal "niet" gezond. Een glaasje frisdrank op zijn tijd kan best wel, en dan zou ik voor de cola zonder suiker gaan, maar ja, daar zitten dan weer allerlei zoetstoffies in die eigenlijk ook niet zo gezond zijn als je die overmatig zou gebruiken.

De minst ongezonde cola is cola waaruit de suiker of zoetstof, cafeïne, vanille, kaneel, karamel, en fosforzuur uit weggelaten is.

Natuurlijk allemaal ongezond;) Allemaal mier zoet en super zuur, maar dat proef je haast niet want er zit suiker of zoetstoffen in. Cola classic zit als het goed is gewoon (gebleekt) suiker. De light en de zero/black cola zitten de gemene zoetstoffen in. Vaak aspartaam. En dat is nog veel zoeter en ongezonder dan suiker. Geniet dus van een cola classic, maar met mate.

Alle maal niet echt in zero en light zit aspertaan enz dat is kanker verwekkend bij overmatig gebruik en classic is slecht voor je tanden Aan jou de keus =D

CocaCola Zero cafeïne vrij!

ik zou zeggen de classic omdat het enige verschil de suiker is. Als de suiker wordt weggelaten en hetg product is er niet minder zoet op geworden, dan worden er chemische zoetstoffen gebruikt. En in mijn optiek is de vervanger voor suiker slechter dan suiker zelf.

Eigenlijk zijn bijna alle cola varianten ongezond. Alle light varianten hebben het stofje aspartaam erin zitten, dat is iets wat je liever vermijdt. Ik zou het bij de gewone cola houden als je je maag nog een tijdje wilt gebruiken;)

Classic, zitten wel veel calorien in ntrlk maar dat lijkt me beter dan al die kunstmatige zoetstoffen.

Uiteraard is dat Zero Cola, maar dan letterlijk!

Ik denk Classic. Je lichaam heeft een bepaalde behoefte naar suikers, zodra je suikervrije producten neemt wil je er vervolgens veel meer van nemen omdat je de zin in suiker niet wegkrijgt. Als je 1 glas zou drinken zou een suikervrij product beter zijn, maar omdat je het meestal niet bij 1 glas houdt ivm de behoefte aan suiker kan je dus beter 1 glas Classic drinken. (Hetzelfde bij chips, als je de light versie neemt eet je de hele zak leeg, terwijl je bij de normale versie een handje vol neemt en genoeg hebt).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100