Hoe is het in het algemeen gesteld met de versheid van vlees en gevogelte in de supermarkt?

(Mijn eerdere vraag is verwijderd, hoop dat het nu niet weer gebeurd.)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De versheid heeft te lijden onder de weg die het vlees aflegt voordat het in jouw koelkast belandt. Ik ga altijd naar de boer en haal daar mijn vlees. Ik zie zelf de beesten lopen en krijg heel puur vlees. 1 keer proberen en je haalt het nooit meer in een supermarkt.

je vraagt geen mening maar een feit. In het algemeen is het wel oke. koop geen actie verpakkingen. En let vooral op de kleur van het vlees.

Ik heb je eerste vraag ook voorbij zien flitsen... Als je niet tevreden bent over de kwaliteit van het vlees bij jouw supermarkt. Koop het dan niet en ga het ergens anders halen. Mijn ervaring met supermarktslagers is heel goed. Wat vandaag wordt verpakt ligt vandaag in de schappen. Morgen wordt het weggegooid. Dat is het beleid van de slager in mijn supermarkt.

Ik snap niet zo goed wat je met je vraag bedoelt. Er staat toch altijd een datum op de verpakking? Die datums worden heel ruim genomen, zodat ik ze soms wel durf te negeren. Er wordt namelijk veel te veel voedsel onnodig weggegooid. In Nederland is de controle op eten echt goed hoor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100