Welk merk boter valt niet van je mes?

Ik heb al twee keer een merk halvarine gehad dat (vreselijk irritant) steeds van je mes valt. Welk merk halvarine doet dat niet? Ik word hier gestoord van namelijk.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Becel light blijft bij ons goed op het mes zitten, wel zorgen dat je niet een mes pakt dat net is afgewassen en dus warm is....want dan glijd het er nog vanaf!

je geeft het antwoord zelf eigenlijk al: gebruik boter in plaats van margarine, of erger, halvarine.

Bewaar je je margarine/halvarine/boter of wat het ook wel mag zijn wel in de koelkast? Een vriendin van mij doet dat namelijk niet en ik heb altijd hetzelfde bij haar. Net alsof je soep wil eten met een mes xD.

Halvarine is HEEL iets anders dan Boter. Ik let heeeel goed op m'n gewicht , maar gebruik alleen maar boter.Het grootste bestanddeel in halvarine is water. Omdat je water en olie/vet niet kunt mengen ,doen ze er emulgator in . Het glibbert dan lekker en smeert moeiteloos.

Grasboter wordt gemaakt van melk van koeien die in de wei hebben gegraasd. Het buiten zijn en het eten van gras zorgt ervoor dat het melkvet van de koeien anders is dan dat van koeien die binnen staan. Grasboter is daardoor beter smeerbaar, lichter verteerbaar, voller van smaak en iets geler van kleur dan andere boter.

Bronnen:
http://www.hoedoe.nl/eten-drinken/basiskeu...

Halvarine Vita D'or van de Lidl. Ik herken dat,ooit ook een paar keer gehad,deze prima,of je het nu in of buiten de koelkast zet,blijft lekker op je mes zitten. En niet duur !

échte boter, roomboter en zo'n beetje alle andere boters zijn hard die vallen niet snel van je mes. halvarine is een mengsel van diverse producten. bekijk dit uitgebreid onderzoek eens http://edepot.wur.nl/18383 je ziet waar het waterige vandaan komt en hoe de samenstelling is.

Bronnen:
o.a. http://edepot.wur.nl/18383

om Lenti aan te vullen,Bleuband halvarine valt ook niet van je mes af.

Kies een halvarine die kleeft. Van (room)boter uit de koelkast is het vet hard, kleeft daardoor minder en valt van je mes. Zelf gebruik ik Becel. Ik zet het eerst buiten de koelkast, ga me wassen en smeer dan mijn brood. bevalt goed. ps De jam glijdt ook van mijn mes. Heb je daar een oplossing voor? Ik probeer mijn mes zo horizontaal mogelijk te houden. Misschien ook een idee voor de boter? En als het toch valt zorg er dan voor dat het op je boterham valt! Wel zo makkelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100