Wie weet het juiste recept voor Wan Tan soep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ingredienten Wan Tan soep 900 ml. kruidige kippebouillon 1 portie Wan Tans met varkensvlees 4 eetlepels soyasaus 2 eetlepels fijngesneden sla-uitjes 2 eetlepels fijngesneden rode paprika Bereidingswijze Bereid de basisbouillon (zie chinese kippenboullion) en schep na het zeven het overtollige vet eraf. Bereid het Wan Tan-deeg. Verwarm de bouillon in de wok op een matig vuur. Voeg er naar smaak soyasaus aan toe. Aan de kook brengen, gas lager zetten. De Wan Tans in de bouillon doen en 5 minuten zachtjes laten koken. Voortdurend roeren om samenklonten van de Wan Tans te voorkomen. Voor het opdienen de fijngesneden sla-uitjes en paprika over de soep strooien of er apart bij serveren. Tijd enkele minuten Bereiding Koken Land Chinees Moeilijkheidsgraad 1 Aantal personen 4 Soort gerecht Voorgerecht Seizoens gebonden Nee / N.V.T. Vegetarisch Nee

komt ie: Ingrediënten: 900 ml. kruidige kippebouillon 1 portie Wan Tans met varkensvlees 4 eetlepels soyasaus 2 eetlepels fijngesneden sla-uitjes 2 eetlepels fijngesneden rode paprika Bereiding: Bereid de basisbouillon en schep na het zeven het overtollige vet eraf. Bereid het Wan Tan-deeg. Verwarm de bouillon in de wok op een matig vuur. Voeg er naar smaak soyasaus aan toe. Aan de kook brengen, gas lager zetten. De Wan Tans in de bouillon doen en 5 minuten zachtjes laten koken. Voortdurend roeren om samenklonten van de Wan Tans te voorkomen. Voor het opdienen de fijngesneden sla-uitjes en paprika over de soep strooien of er apart bij serveren. Serveren: Het is het leukst als u het serveert in Chinese soepkommen met de bijbehorende lepels en stokjes voor de Wan Tans.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100