Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan het dat er soms schuim op de soep ligt?

Hoe kan het dat wanneer ik soep heb gekookt (met verse groente en vlees erin), dat er de volgende dag een dikke schuimlaag op zit?

Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

Dat is het eiwit van vlees. Daarom wordt aangeraden om de soep af te schuimen direct na het koken.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ik ben niet in alles naief, dank je!
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
ik vrees dat er dan toch nog wat eiwit in zat, anders weet ik het ook niet. Toch nog eens zeven. Was-ie wel lekker? Dat is uiteindelijk het belangrijkste.
Verwijderde gebruiker
14 jaar geleden
Ooh lekker... Soep:)
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing