Wat kan ik het beste eten voor mijn ontbijt?

Als ik wakker word dan ben ik altijd heel erg slaperig. Dan ga ik ontbijten en op school ben ik tot het 4e lesuur nog slaperig...Ik heb weleens gehoord dat van een goed ontbijt je meer actief bent. Ik drink sowieso melk in de ochtend. Maar wat moet ik nog meer eten/drinken om niet/minder slaperig op school te komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

een glas verse jus 'orange, en een kommetje muesli met yoghurt, en in de kleine pauze iets van fruit,gegarandeerd succes,door alle vezels en vitamine gaat je lichaam op volle toeren werken,en ben je zo fit.

Je hoort ze zeggen dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, en dat is ook wel een beetje zo. Na een nacht slapen heeft je lichaam weer nieuwe energie nodig, dus sla het in de eerste instantie nooit over. Ik eet 's morgens meestal cornflakes met melk/yoghurt en een glas versgeperste sinaasappelsap. Je kan ook fruit eten 's ochtends. Brood kan natuurlijk ook, maar sommige mensen (ik) kunnen dat niet omdat het zo droog is, dat is niet lekker, ik vind iets met melk fijner. Eet smakelijk ;) Toegevoegd na 1 minuut: En natuurlijk op tijd naar bed gaan! Dat is heel belangrijk. Maar doordat je misschien in de pubertijd zit kan het zijn dat je je wat meer moe voelt dan normaal, hebben meer tieners last van.

Pijnenburg complete start.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100