Wat is de goedkoopste witte chocolade?

Ik zoek - om niet nader te noemen reden - 25 kilo witte chocolade. Wat en waar is de goedkoopste te krijgen? Euroshopper en Action hebben alleen melk en puur, maar nergens is een budgetmerk witte chocolade te krijgen, en 15 euro per kilo vind ik gewoon te veel. Bruine chocolade is met gemak voor 1,30 de kilo te krijgen.

Hagelslag of vlokken zijn ook goed.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet wanneer je het nodig hebt, maar als je wacht tot na Sinterklaas, kun je voor weinig restanten chocoladeletters kopen.

Ik weet niet of het de goedkoopste is . Maar echte kwaliteitschocolade die bij betere bakkers verwerkt wordt komt van 'Callebout' , pakken van 1-5 kg. Wanneer je tevreden bent met iets dat op witte chocolade lijkt kan je ook wel in de 'goedkope' supermarkten terecht met (Aldi type)

Bronnen:
http://www.chocosphere.com/Html/Products/c...

Moet het 'pure' chocolade zijn? Want Plus heeft wel goedkope witte chocolade met gepofte rijst, in plakken. Merk Karina. Dan zou je er heel veel moeten kopen, maar misschien kun je er iets mee.

Misschien is het handiger om eens te bellen naar een fabriek waar ze chocola maken, de baronie bijvoorbeeld... misschien dat je daar restanten of overgebleven schaafsels zou kunnen krijgen voor veel minder dan de winkelprijs...

In sommige fabrieken of gespecialiseerde winkels kan je ook de restjes kopen of soms gewoon meekrijgen! Dit kan je misschien ook laten bezorgen als er in de buurt geen fabriek is.

Kun je niet naar de Sligro gaan? Misschien kun je een kaart lenen van iemand?

Doe eens een poging op de markt. Daar staan vaak verkopers met partijen, misschien dat je daar succes hebt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100