Ik ben 15 jaar ga rond hallf 12 naar bed en sta om half 7 op heb ik dan genoeg rust?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij om half 7 fris en fruitig en wel gehumeurd op staat wel.

Je bent nog jong dus iets eerder naar bed kan geen kwaad. 7 uur slapen op jou leeftijd is iets te weinig

als je nog in de groei bent heeft je lichaam meer rust nodig, ik persoonlijk vind dus je nachtrust te kort

Dat merk je s`middags wel. Loop je dan te gapen, of val je bijna in slaap, dan heb je te weinig rust gehad. Toegevoegd na 1 minuut: Als je kwalitatief goed slaapt en s`morgens makkelijk je bed uit kunt komen, heb je genoeg rust gehad, mits je dus niet s`middags met een middagdip zit.

Een mens heeft een gemiddeld nachtrust van ongeveer 8 uur. De ene persoon kan met minder nachtrust vooruit de ander heeft nog langer nodig. Dat verschilt per mens. Ik persoonlijk zou zeggen dat je net te laat naar bed gaat in de verhouding tot dat je 's ochtends weer wakker moet worden. Je bent een jong persoon in de groei die zijn slaap zeker dubbel en dwars nodig heb. Toen ik de leeftijd had van jou ging ik veel vroeger naar bed. Maar dat is mijn advies.

Dat denk ik niet. Zelf ben ik 17 en lig ik rond half 11 op bed en ga er doordeweek om 7 uur uit. Dan heb ik genoeg rust gehad. Maar misschien heb jij veel minder slaap nodig...

als jij niet dood omvalt van moeheid valt et wel mee ik zelf ga altijd in bed tv kijken tot half een in weekend half 3 en heb er geen problemen mee niet moe de hele dag dus gaat prima ik ben 14 en ga kwart voor 7 eruit

ja dat is genoeg tijd want sommige mensen hebben gewoon niet veel slaap nodig. dus als je om half 7 uit je zelf wakker word dan is het goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100