wat is een gezond snoepje of koekje die je dagelijks mag eten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eierkoek, rijstwafel, ontbijtkoek, liga, evergreen zijn redelijk gezond en ook bevatten ze weinig calorieen. Qua snoepjes kun je bijvoorbeeld rozijntjes nemen of uiteraard fruit. Lekker én gezond. ;-) over het algemeen geldt: zolang je alles met mate eet, zal het geen kwaad kunnen.

Ik denk dat je vrijwel alle koekjes en snoepjes dagelijks kunt nuttigen zonder kwalijke en/of schadelijke gevolgen. Toegevoegd na 2 minuten: Vooropgesteld dat je maat houdt zijn koekjes en snoepjes op zich ook niet 'ongezond'. En wat precies 'gezond' is, daarover valt te twisten, wat dan ook veelvuldig gedaan wordt.

Iedere dag 1 koekje of een snoepje is geen probleem. Neem dan b.v. fruitkoekjes of volkorenkoekjes en vruchtensnoepjes.

Je kunt er voor kiezen om suikervrij snoepgoed of chocola te nemen. Light koekjes kun je ook dagelijk eten met mate, maar dat is met alles.

Een dropje. Toegevoegd na 3 minuten: Een plakje ontbijtkoek.

Je totale voedingspatroon is van belang. Als je aan de veilige kant wilt blijven en toch iets zoets wilt dan kun je voor je gezondheid het beste kiezen voor zo volwaardig mogelijke koekjes als een volkoren biscuitje. Bij een gezond snoepje kan ik me niets voorstellen, ook al is het zo biologisch als maar mogelijk is. Misschien gedroogd fruit maar ik weet niet of je dat bedoelt.

Time Out, maar ook maar één zakje per dag!!! (de verpakking, bedoel ik met het zakje.)

volgens sonja, eierkoeken

Medjouldadels, net chocolade!

Wij snoepen tegewoordig vers fruit... pruimen, kersen, banaan, appel. peer, perzik, druiven...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100