Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Carpaccio paar uur buiten de koekast, gevaarlijk?

Ik heb vanochtend (rond 7:30) een gesloten pakje carpaccio uit de koelkast gehaald en zojuist (rond 13:00) op gegeten. Is dat gevaarlijk?

Het waren 2 pakjes, ik heb er maar 1 opgemaakt. Kan ik de andere weer terug doen in de koelkast?

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

Het hangt ook van de omstandigheden af: hoeveel graden was de omgeving? In een loeihete keuken zullen bacteriën zich sneller vermenigvuldigen dan in een koudere omgeving. Maar eerlijk: eigenlijk had je het na 2 uur echt weg moeten gooien. Je merkt het snel genoeg als er iets niet aan de haak was.
(Lees meer...)
4 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing