Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Antwoorden (1)

De witte puntjes zijn rijpingskristallen, deze puntjes ontstaan in de kaas als hij ouder wordt.
Ze heten ook zilte knappertjes of zoutkristallen.
De witte draden aan de korst is inderdaad schimmel. Maar omdat het een harde kaas is, kun je de schimmel gewoon wegwrijven of nog beter, dat stuk afsnijden. De rest van de kaas kun je met een gerust hard eten. Kan echt geen kwaad.
https://www.kookfans.nl/nieuws/kaas-eten-schimmel/
Staat specifiek jouw kaas bij!
(Lees meer...)
Toegevoegd op 12 april 2019 14:24: tekst
Verwijderde gebruiker
6 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing