Is het mogelijk een volledige maaltijd in een pil te stoppen?

Veel producten bestaan grotendeels uit water. Zou je alle voedzame gedeelte uit een maaltijd in een pil/tablet/capsule kunnen stoppen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is mogelijk om slechts via een (paar) (pil)len je dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen binnen te krijgen. Wel is het zo dat je zult moeten eten om het "hongergevoel" weg te laten gaan, want je maag zal niet worden gevuld door slechts een paar pillen. Ook is het niet goed voor je darmen, omdat deze na verloop van tijd niks meer te doen hebben als je volledig over zou gaan naar een "pillen dieet". Kortom, het is mogelijk, maar het is niet bevordelijk voor de gezondheid.

Waarschijnlijk zou dat uiteindelijk wel kunnen. Al is het volgens mij nog niet gedaan. Ze hebben al wel een drankje wat je hele maaltijd vervangt. http://www.nu.nl/weekend/3825598/mijn-mislukte-poging-drankje-leven.html http://nl.wikipedia.org/wiki/Soylent_%28voedselvervanger%29 http://watisgezondevoeding.nl/soylent-voeding-van-de-toekomst/ Ik heb zelf ooit op de basisschool (mijn god ik ben oud wahaha) een film gezien over een kind wat maaltijd lolly's had ontwikkeld. Ieder kind blij natuurlijk want elke dag snoep in plaats van normaal eten. Maar uiteindelijk was iedereen er flauw van en wilden ze weer gewoon eten. Ik weet niet meer hoe die film heette.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100