Waar kan je plantaardige kaas (schellen) bestellen?

Ik zou graag panini willen maken met mijn contactgrill maar kamp met lactose-intolerantie...

Weet iemand waar men schellen plantaardige kaas online kunnen bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier vindt u zowel de snijdbare als de smeerbare alternatieven voor kaas op zuiver plantaardige sojabasis. http://www.bestelbio.nl/index.php?cPath=3_233 Toegevoegd na 1 minuut: De term "schellen" heb ik nergens kunnen vinden in verband met kaas of kaasvervanger.

Nu ik weet dat je sneetjes kaas bedoelt: In Nederland wordt plantaardige kaas in plakjes verkocht van oa. de merken Tofutti, Viotros, Wilmersburger en Yakso. Er zijn nog een heleboel merken die in Nederland plantaardige kaas verkopen, maar ik heb het idee dat dat allemaal blokken kaas, geraspte kaas of smeerkaas is. Ik verwacht dat je in België woont, ik weet niet of ze allemaal ook in Belgische webwinkels te koop zijn. Wel is een deel ervan te bestellen bij Nederlandse webwinkels die ook naar België verzenden: De Nederlandse webwinkel Veggiedeli verzendt ook naar België. Ze verkopen 8 verschillende smaken plantaardige kaas in plakjes van het merk Wilmersburger (naturel, kruiden, rooksmaak, paprika, champignon, tomaat, cheddar en chilipeper). Van het merk Tofutti verkopen ze 2 smaken plakjes plantaardige kaas, mozzarella en cheddar. De Nederlandse webwinkel Unlimited Health verzendt ook naar België en heeft plakjes plantaardige kaas van het merk Viotros (Violife), in de smaken naturel, kruiden, hete pepers, paddestoelen, olijven en tomaat&basilicum. De Nederlandse webwinkel Vegan Mission verzendt ook naar België en verkoopt sommige smaken van Wilmersburger en Viotros die ik hierboven al noemde.

Bronnen:
http://veganmission.nl/
http://www.unlimitedhealth.nl/shop
http://www.veggiedeli.nl/

Met lactose-intolerantie kun je in bijna alle gevallen gewone Goudse kaas eten. Bij het rijpen van kaas wordt de lactose afgebroken. Wil je het zekere voor het onzekere, neem dan een wat belegener kaas (=langer gerijpt). Je hoeft dus niet per se op zoek naar plantaardige kaas...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100