Kan je voorkomen dat je later op de avond trek krijgt? Bedoel niet snoepen/snaaien. Ik eet dan bv. een droge boterham, maar wil er van af.

Ik volg groepslessen op een sportschool maar de trek komt ook voor op de avonden waarbij ik die dag niet gesport heb of in het weekend als ik een paar dagen niet gesport heb of een "minder" actieve dag heb gehad.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat komt doordat je er aan toe geeft. Als je dat elke keer doet blijft het komen. Maar wat je doet is goed. Neem alleen oud brood. Het gaat vanzelf tegenwerken en dan wil je niet meer. Je kan ook gewoon als die trek komt wat gaan doen. Bijv lekker gaan douche en daarna naar bed. Maar wel eerst flink water drinken.

Hoi gast171889! Eiwitrijk voedsel is het antwoord wat jij zoekt! Eiwitrijk voedsel zorgt voor een langere verzadiging van je honger gevoel. Je hebt dus minder snel weer honger. Je lichaam verbrandt eiwitten minder makkelijk dan dat het vetten en koolhydraten verbrand. Je zult dus ook meer verbranden dan als je vetten of koolhydraten verbrand. Daarnaast heeft eiwitrijk voedsel als voordeel dat het veel eiwitten/aminozuren bevat welke goed zijn voor opbouw en herstel van de spieren na het trainen. Veel (top)sporter eten dus juist na het sporten, maar dan alleen eiwitrijk voedsel. Meer uitgebreidere info: http://www.eiwitrijkvoedsel.com/eiwitrijk-voedsel-en-afvallen/

Bronnen:
http://www.eiwitrijkvoedsel.com/eiwitrijk-...
http://www.eiwitrijkvoedsel.com/eiwitrijk-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100