hoeveel kilo val ik af als ik een week lang alleen van salades leef en water drink?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt met verschillende (crash) diëten best snel veel afvallen maar dat hangt natuurlijk van de persoon, maar ook van je discipline af. Of het gezond is om heel snel heel veel af te vallen? Mij heeft het ziekenhuis dieet goed geholpen, maar je moet dit niet te lang achter elkaar doen.

Is niet te zeggen zo. Als je heel veel salades eet met dressing etc. en geen calorieën verbruikt, ga je zelfs aankomen. Als je heel weinig en kale salades eet en veel calorieën verbruikt, houd je het zelfs geen week vol.

Hoeveel kilo val jij af, als.............. en daar is geen zinnig antwoord op te geven. Dat hangt niet alleen af van wat jij onder een salade verstaat...... en wat je daar allemaal in doet..... en hoeveel van die salades je dan eet.... en hoe vaak jij salades eet...........(drie keer per dag of alleen als avondeten). ... dus hoeveel Kcal je op een dag binnen krijgt. Maar het hangt ook af van jouw als persoon. Hoe snel is je stofwisseling wat doe je allemaal op een dag... ....dus hoeveel Kcal je op een dag verbrandt. Het kan best zijn dat je 3kg afvalt. Dan zit het er dik in dat die 3 kg een week later er weer aanzit, als je weer "normaal" gaat eten. Het kan ook best zijn dat je helemaal niks afvalt, dat je lichaam op spaarstand gaat. En dat je dan in de week daarna juist een kg. bij komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100