Is er een soort suiker die langzaam gelijdelijk in het bloed word opgenomen ?

Volgens deze site http://www.yakult.com.au/resources/p...pop_faqs03.htm
zou er zo'n soort suiker in yakult zitten.
Bestaat er zo'n suiker, en zo ja, hoe heet die.
Want dat staat er niet bij, wat ik erg vreemd vind.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als er in Yakult glucose-fructosestroop zit dan kun je niet spreken van een langzaam geleidelijk in het bloed opgenomen koolhydraat. Glucose fructose stroop is een fructose die eerst in je lever moet worden omgezet in glucose, je lever kan maar een beperkt deel omzetten, de rest wordt opgeslagen in vet. Ook remt glucose fructose stroop je leptine en anderen reward hormonen in je hersenen. Met als gevolg je verzadigingsgevoel keer op keer wordt uitgebreid, dit is één van de oorzaken dat er zoveel overgewicht is in de wereld. Bijgevoegd een link met extra uitleg. De beste koolhydraten haal je uit fruit en groente en de langzame koolhydraten, dus voedsel dat glucose bevat met vezels. Hoe natuurlijker het product hoe beter.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Xn1cI8FNU6M...

De suikers in brood, aardappelen, rijst en pasta - te weten: zetmelen - worden langzaam opgenomen. Dat zijn namelijk koolhydraten, en die worden in het lichaam omgezet in glucose. Daarom worden dat langzame suikers genoemd. In Yakult zit: Water, magere melk, glucose-fructosestroop, suiker, maltodextrine, aroma en Lactobacillus casei Shirota bacteriën. Maltodextrine is zetmeel (van maïs), dus dat zal de 'suiker' zijn die ze bedoelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100