Mijn dochtertje van bijna 9 maanden heeft (met name) 's nachts erge buikkramp. Wat kan de reden zijn?

Overdag slaapt ze ook erg weinig. Als we haar in bed leggen, is ze meestal erg snel wakker en heeft ze ook kramp. Als we haar in de maxi-cosi leggen, slaapt ze direct en dan wel een uurtje. Ze is wel bekend met reflux, maar ze spuugt sinds 2 maanden nauwelijks meer. Dus ik denk dat dat niet meer speelt. Ze heeft wel eigenlijk constant last van een verstopte neus. Verder us het wel echt een heel vrolijk meisje en ze groeit goed.

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik ga morgen naar de huisarts, maar die zit er nog wel eens naast met babyverzorging. Dus ik ben benieuwd naar de kennis van ouders.

Toegevoegd na 39 minuten:
Ze krijgt flesvoeding Nutrilon standaard 2. Ze eet fruit, groente, vlees/vis/vega, brood met beleg. Hebben één fles melk laten vallen; ze krijgt s ochtends pap, 's middags melk en voor het slapen nog melk. Overdag nog wat diksap, thee of water.

Toegevoegd na 6 dagen:
We zijn sinds paar dagen weer begonnen met maagzuurremmer en nu is ze s nachts wel rustiger, maar ze wordt zo vaak wakker!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je een wipstoeltje of maxi-cosi?Het wil wel eens gebeuren dat kleine kinderen beter slapen als ze niet helemaal recht liggen. Na een voeding/drank haar eventjes met haar buik op je arm leggen met haar hoofd naar je hand toe. Goed laten boeren na iedere maaltijd/drank is heel belangrijk. Verder zijn er nog zoveel kruidenmiddeltjes en/of homeopathische hulpverleners die daadwerkelijk het verschil kunnen maken. Huilbaby's bestaan niet! ieder kind huilt met een reden! Suc6 ermee!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100