Ik ben te dik geworden en het voelt vreselijk, maarik kan nergens sporten in omgeving en val steeds terug inmn eetgewoontes, wat moet ik doen?

Ik heb het afgelopen jaar door medische omstandigheden niks gedaan en ging per dag 3 uur naar school, als ik thuis kwam ging ik slapen en daarna eten, en ik deedook niks meer aan sport, ik ben -volgensmij- 10 kg aan gekomen en ik voel me dik.
Soms als ik net wakker word lijkt het wel mee te vallen en pak ik s middags dus weer een zak chips. Ik denkook altijd 'wat maakt die ene zak chips nou uit' maarik word wel steeds dikker.
Ik wil wel sporten maar er zit in mijn buurt geen enkele sportclub waar ik heen kan gaan, het zou allemaal met de auto moeten en dat kan ik nog niet..
Ik weetniet wat ik moet doen,mijn moeder zegt dat ik blij moet zijn met mn figuur en dat ze jaloers op me is, want zij zelf is ook best wel stevig..dus bij haar kan ik ook niet echt terecht..
dus mijn vraag is, wat moet en kan ik aan dit alles doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

He bah wat vervelend zeg voor je.Je zult actie moeten ondernemen denk ik.Sporten gaat niet want er zit niks in de buurt.Tja neem een hond dan moet je verplicht wandelen.Misschien vinden je ouders dat ook wel een leuk idee.Probeer anders te gaan wandelen met een vriendin en als je chips neemt niet uit de zak eten maar in een bakje doen.Zo voorkom je dat je er meer van gaat eten.Misschien kan je een hometrainer kopen via marktplaats en zo na je eten bijv. te gaan sporten.Succes.

je kan gaan sporten in je omgeving door hard te lopen, oefeningen in je tuin ofzo te doen of een hometrainer. nu komt het een beetje over als een smoesje, als je graag genoeg wit vond je altijd wel een mogelijkheid om in je buurt te sporten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100