waarom kan ik al 3 dagen niet meer normaal eten ?

elke keer heb ik hele erge honger maar als ik dan 1 hapje neem zit ik helemaal vol, ik heb nu ook een hele opgezwollen buik, maar er zit gewoon bijna niets in .. Is dat normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het klinkt niet heel gewoon. Morgen meteen mee naar de dokter, je weet nooit! Beter voorkomen dan genezen

Een gezwollen buik duid meestal op lucht.Het best kun je dieet houden, wat vaker op een dag,kleine lichtverteerbare maaltijdjes. Heldere vloeistoffen drinken en zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Als het niet over gaat misschien even overleggen met je huisarts.

Met een BMI van 16,5 heb je een fors ondergewicht. Dat is niet van de ene op de andere dag ontstaan. Waarschijnlijk heb je tekorten opgelopen van een aantal noodzakelijke voedingsstoffen. Dan bedoel ik niet alleen eiwitten, koolhydraten en vetten maar vooral ook van vitamines en spoorelementen. Daardoor dreigt het ondervoedingsprobleem, want ik denk dat je dat hebt, te verergeren omdat je door die tekorten een weerzin tegen vooral eiwitten krijgt, de belangrijkste bouwstof. Wat de oorzaak ook zou kunnen zijn; ga naar je huisarts. Ik heb ooit ook nierstenen gehad en die kunnen inderdaad een gebrek aan eetlust veroorzaken. Maar die opgeblazen buik heeft hoogstwaarschijnlijk een andere oorzaak.

heb je al eens naar ondervoede kinderen gekeken op tv , in Somalie en omgevende landen ; die kunnen zelfs niets meer binnenhouden ,zelfs als ze zouden eten ,en moeten intraveneus gevoed worden . En heb je die opgezette buikjes al opgemerkt ? dat is ook niet van eten ,maar gewoon een van de tekenen van ondervoeding . met een bmi van 16,5(heb ik hier ergens gelezen )moeten er voor jou dingen drastisch veranderen :dus snel naar een dokter ermee !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100