Ik word heel moe als ik fernandes drink hoe komt dat..?

Als ik een blik fernandes drink dan wordt ik altijd erg moe en wil ik slapen een keertje wou ik slapen in de middag en drink-te ik een blik fernandes en viel ik gelijk in slaap hoe komt dit...? had jaar geleden geen last daarvan maar nu opeens wel kan het misschien zijn dat ik laatste tijd minder slaap en dan opeens zoveel suiker drink...?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien een: suikerdip na de suikerpiek De bloedsuikerspiegel stijgt tijdelijk heel snel, wat een extra energiek gevoel geeft. In ons dagelijks leven doen wij doorgaans niets met zo’n extra energiestoot. Daarom geeft de alvleesklier een dosis insuline zodat het teveel aan suiker in het bloed sneller wordt opgenomen in de lichaamscellen. De bloedsuikerspiegel daalt daardoor weer. Hoe sterk die daalt, wisselt blijkbaar per persoon. Dit kan een vermoeid en slap gevoel geven, dat veel langer duurt dan die snelle suikerpiek

Je krijgt dan een tijdelijke hyper: Teveel suiker in je lichaam dit geeft gevolgen: dorst, veel energie, spierpijn en moeheid. Normaal hebben mensen hier niet snel last van, want het lichaam hoort dat automatisch op te lossen, maar jij bent dus wat gevoeliger voor frisdranken met suiker Toegevoegd na 37 seconden: Net als dat er mensen veel gevoeliger kunnen zijn voor alcohol dan andere.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100