Wat zou er gebeuren als ik 3 maanden lang elke dag niks meer en niks minder dan 1 grote zak chips zou eten en verder er wel water bij drink?

Een hypothetische vraag overigens. Ben niks raars van plan, gewoon nieuwsgierig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je wordt slap en futloos, je gaat slecht functioneren op je werk of op school. Je zult snel geirriteerd raken en huidproblemen kunnen ontstaan. Je weerstand wordt lager waardoor ziektes kunnen ontstaan. Verder zal die chips je zo tegen gaan staan dat je gaat watertanden bij de gedachte aan gekookte aardappels met dikke jus en een mooi stuk vlees en haricot verts. Je zult gaan ervaren hoe het voelt om misselijk te zijn van de honger.

je krijgt een groot tekort aan voedingsstoffen. Toegevoegd na 1 minuut: chips bevat behoorlijk wat zout je krijgt mogelijk een hoge bloeddruk Toegevoegd na 11 minuten: en veel tekorten op alle niveaus om gezond te blijven.

het zou niet gezond zijn,. in chips zitten niet alle voedigsstoffen die je op een dag nodig hebt. je krijgt sowieso een teveel aan vet binnen, en waarschijnlijk te weinig calorieen je krijgt niet alle voedigstoffen binnen, dit krijg je alleen door voldoende groente, fruit, vlees, aardappel, enz. te eten. chips is geen vervanger hiervoor

Je zou scheurbuik krijgen zoals vroeger de zeelui als ze lang onderweg waren. Dit vanwege verse groente en fruit.

een mens kan meer dan een maand zonder iets te eten doorleven, of je drie maanden haalt vraag ik me dan wel af. verder denk ik wel dat je erg lui zou worden, en dat je heel erg veel honger krijgt.

Er is een kans dat je het overleeft. Door tekort aan eiwitten zijn wel je spieren ernstig verzwakt en de kans op hartfalen vergroot. Door gebrek aan o.a. vitamine B12 en ijzer heb je geheid bloedarmoede opgelopen waardoor je conditie nog meer verzwakt is. Door gebrek aan essentiële vetzuren en de overmaat aan koolhydraten en heb je waarschijnlijk een flinke atherosclerose, aderverkalking, opgelopen en werken je hersens niet goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100