ik wil in 28 dagen 5/7 kilo afvallen..hoe kan ik dat halen??zonder mij slap en energieloos te voelen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan een dieet doen met veel eiwitten. Hieronder een website met dieettips om snel af te vallen zonder hongerl

Bronnen:
http://www.snel-afvallen.nl/tien-dagen-dieet/

Goed ontbijten en 's avonds minder eten. 's Avonds verteerd het sneller en kom je aan. Als je goed ontbijt, verbrand je dit de hele dag nog, en word je er niet dik van.

5/7 kilo staat gelijk aan 714 gram. Door niet te snoepen, gewoon aardappels, vlees en groenten te eten en maximaal 1 koekje bij de koffie te nemen moet je die 7 ons makkelijk redden in een maand tijd. Succes! Toegevoegd na 2 minuten: Nav het antwoord over 'niet 's-avonds eten' heb ik deze link toegevoegd. Hier staan nog een paar goede tips die helpen bij het afvallen, wie weet val je dan nog wel meer af dan je eigenlijk van plan was!

Bronnen:
http://www.bestebasispolis.nl/blog/index.p...

Ik heb een (streng)dieet gevolgt wat voor mij heel goed werkte, ik viel zelfs 5 kilo af in 2 weken. ik kreeg eiwitshakes die 2 maaltijden vervangen, en at 1 maaltijd per dag, ik mocht dan alleen vlees, vis, eieren, groenten, en kaas eten. wat ook heel erg scheelt is geen suiker meer doen in je koffie/thee in het begin is het moeilijk maar je raakt eraan gewend.

als je zo snel afvalt is het resultaat meestal maar tijdelijk, en als je dan weer 'gewoon' gaat eten, komen de kilo's er weer bij. Beter is om een gezond eetpatroon aan te leren in plaats van een tijdelijk dieet. Door gezonder te gaan eten kun je ook 500 gram tot 1 kg per week afvallen en is het resultaat langdurig.

Drink dagelijks 2 tot 3 koppen groene thee,en je bent reeds binnen 4 weken een kilootje of 2 lichter! http://www.demorgen.be/dm/nl/992/Wetenschap/article/detail/1246340/2011/04/05/Groene-thee-is-goed-voor-de-lijn.dhtml

Mijn antwoord zal wederom niet erg populair worden, maar het gaat om de effectiviteit. Phentermine is een supplement waarbij je gegarandeerd je kilo's afvalt in 28 dagen. Er zit echter wel een (zeer klein) medisch risico aan vast, en het mag niet worden gebruikt door mensen met hartproblemen. Je eer zeer weinig want het onderdrukt de honger, maar tegelijkertijd ga je als een speer. Ik vind het een geniaal hulpmiddel.

Doe mee aan herbalife, perfect middel om mee af te vallen lekker gezond etc. ik doe het zelf ook, ik heb last van erfelijke bloed armoede. Sinds ik de herbalife doe ben ik gestopt met de pillen te slikken voor me bloedarmoede. ik voel me nog beter dan de tijd dat ik medicijnen slikte. het is wel iets waar je serieus mee aan de slag moet gaan, je krijgt er ook nog persoonlijke begeleiding bij. Dat is vooral heel fijn! ik ben afgelopen week 1,5 kilo kwijt geraakt Toegevoegd na 3 minuten: niet eten is niet goed. als je wilt afvallen moet het gecombineerd worden met sport. Wat is zeg is een shake in de ochtend en 1 in de middag. tussen door mag je max 2-3 stuks fruit eten of een crackertje met gekookt ei of een beschuitje met kaas en nog veel meer dingen. Je hebt een speciale thee waardoor je vaker ontlasting hebt. kort om geweldig! ik ben echt tevreden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100