Huismiddeltje tegen hartkloppingen en tintelende huid?

ik heb nou al zon beetje 30 uur niet geslapen, ben vrij slecht bezig met mn lichaam momenteel. Heb gister niet goed gegeten, hele dag zwaar fysiek werk gedaan en geleefd op caffeïne en nicotine. Vervolgens heb ik een overpizzatje op en vervolgens ben ik gaan drinken. Vervolgens ben ik naar een feestje geweest waar ik de hele avond voluit heb gedanst. Daar ben ik zo verschrikkelijk dom geweest een paar lijntjes speed te nemen. Nu lig ik al een uurtje of 4 wakker in mn bed met flinke hartkloppingen en extreem tintelende huid.
Als iemand enig idee heeft hoe ik me nu iets beter kan voelen, welkom!


http://www.goeievraag.nl/vraag/drugsgebruik.163136

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eet iets met knoflook, dat versterkt het hart en de bloedvaten. Eet een bordje brinta o.i.d. Haver is een natuurlijke rustgever. Ook een tekort aan magnesium kan hartkloppingen veroorzaken. Kalcium en natrium zijn belangrijke mineralen voor een goed werkende hartspier.

Ik denk dat je hier zelf wel de oplossing zou kunnen aandragen. Je lichaam reageert niet voor niets zo heftig. Ervaar je "straf" van wakkerliggen en denk, tijdens die waakzame periode, eens na, waar je eigenlijk mee bezig ben. Ik wens je een hoop wijsheid toe.

Ik weet niet of je blowt? Maar een joint wil weleens helpen als je speed hebt gebruikt. Anders zit er niks anders op dan wachten tot het uit is gewerkt en dat kan best lang duren.

Wat dacht je van naar de huisartsenpost gaan? En daar eerlijk zijn. Ja, je zult. Preek krijgen maar dan start je iig wel met jezelf helpen. En eet en drink iig voldoende zodat je je lijf helpt de motor te laten lopen. Je lijf is hard aan t werk!

Dit zijn bijverschijnselen van de speed die je genomen hebt! Je zal niets anders kunnen doen dan wachten tot de speed uit je bloed is. Dit kan 48 - 72 uur duren. Hieronder kan je vragen stellen aan mensen die er meer over weten:

Bronnen:
http://www.drugsinfoteam.nl/v_en_a/vaamf.p...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100