is het belangrijk wat je het eerst drinkt of eet nadat je 's ochtends bent opgestaan ?

moet je bv eerst 2 glazen water drinken?
of begin je met 3 boterhammen met choco ?

Weet jij het antwoord?

/2500

ja ik kan het niet compleet onderbouwen maar je darmen moeten nog op gang komen etc. ik kan het je wel duidelijk maken door te zeggen eet eens erwtensoep en een mars als je net wakker word. Dan heb je waarschijnlijk al darmklachten.. ook met een goed ontbijt voel en ben je fitter en gezonder. Veel mensen pakken melk en brintha ofzo dat lijkt me wat magertjes. ik pak zelf altijd 4 boterhamen en een bakje thee. heerlijk wakker worden. soms gekookt eitje erbij.. (of dat gezond is weet ik dan weer niet)

Eerst water, de rest kan later... Een mens bestaat voor zo`n 70-80 procent uit water. S`nachts verlies je veel vocht door transpiratie. Verstandig is om dat s`morgens snel weer aan te vullen. Het water helpt tevens bij het afvoeren van gifstoffen uit je lichaam

Het is altijd goed om te starten met een glas (lauw) water. Zo vul je snel je vochttekort aan en spijsvertering wordt direct in gang gezet. Na een paar minuten kun je gewoon ontbijt nemen. Alleen zou ik geen drie boterhammen met choco nemen, maar eentje. Op de andere twee zou ik wat anders doen. Je kunt hierbij koffie of thee drinken. Na een uur of twee kun je een stuk fruit eten en wat drinken.

Allereerst, neem je tijd!!! Dan een glas water. Vervolgens, yoghurt of kwark, met fruit en/ of muesli. Dus geen brood met melk en/ of koffie!!! De huidige informatie over gezond eten is nogal tegenstrijdig en erg verwarrend

Ach, als je 's morgens vroeg eet waar je trek in hebt zal het heus niet slecht vallen, ongeacht of je ontbijt met een haring, een kop erwtensoep, havermout of eieren met spek. Maar een beetje doorspoelen met helder water kan echt geen kwaad en je kunt je afvragen of drie boterhammen met snoep zo gezond zijn, op welk moment van de dag dan ook.

iedere ochtend starten met 1 glas lauw/warm water. Perfect voor je darmen en je huid.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100