Bestaan er ook voedingssupplementen speciaal voor je hersenen?

Hiermee bedoel ik: een "all-in-one" voedingssupplement waar de meeste bouwstoffen inzitten die je hersens dagelijk nodig hebben (ik denk hierbij aan vitamines, mineralen, etc.)
(of andere "boosters" voor goede, actieve hersenen)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat ik net zei: visolie (omega-3) suplamenten is echt brainvoer

Bronnen:
http://www.democrazy.nl/culuit/index.php?m...

Cerebro™ is een voedingssupplement dat de hersenen “efficiënter” laat werken. Cerebro ™ zorgt er tevens voor dat de hersenen optimaal kunnen “presteren”. Met presteren bedoelen we dat alle hersenactiviteiten versterkt en verbeterd worden.

Bronnen:
http://www.vitamineweb.nl/Webwinkel-Produc...

20 jaar heb ik een zeer druk leven gehad, 70 uur in de week gewerkt, personeel en veel aan mijn hoofd. Totdat ik grote problemen kreeg met mijn concentratie, op aanraden van mijn natuurarts, ben ik calcium, magnesium, zink tabletten gaan slikken, die na een dag of 10 gingen werken. Bij bepaalde personen die in het hoofd erg actief zijn, krijgen de hersenen te weinig van deze mineralen uit het voedsel, ofwel, ze gebruiken door omstandigheden meer dan je via je voedsel binnen krijgt. En nog ,als ik na een drukke periode, een beetje 'duf' in het hoofd wordt, neem ik ze weer een maandje in. Bij de natuurkruiden is vooral de Ginkgo belangrijk in het gebied van de hersenen, het houdt de bloedvaten en doorstroming soepel.

MentalBalance http://www.fmtfysiotherapie.nl/pages/ws_bodybow.asp?articleid=128250&token=170300586@TdeLbaSaLdiMbeNa&ws_state=productdetailpage&ws_action=load&ws_id=1420&ws_code=14055&ws_name=

lecithine Toegevoegd na 46 seconden: in poedervorm, dus gemakkelijk met ander voedsel te mengen

Het betreft geen vitamine, maar een heel belangrijke "booster" voor je hersenen is natuurlijk een gezonde portie zuurstof. Dagelijks een half uur, tot een uur buiten bewegen, is bijzonder goed voor je lichaam, maar zeker ook voor de hersenen.

Ik sluit me aan bij sterrendag: omega3 capsules.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100