Wie weet lekkere vegetarische gerechten voor bij een koude schotel?

Voor vanavond heb ik een koud buffet besteld, maar er waren geen mogelijkheid voor vegetarische gerechten. Ik wil zelf nog wat vegetarische gerechten erbij maken. Niet teveel want er zit maar 1 vegetarier bij. Wie weet een leuk gerechtje?
www.smulweb.nl kan ik zelf wel vinden, het gaat mij om recepten die eenvoudig zijn, snel te maken en die goed smaken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je vegetariër wel kaas eet, zou je een kaasplateautje bij de andere gerechten kunnen zetten - ook voor de niet-veggies lekker. Mozzarella-plakken afgewisseld met plakjes tomaat en blaadjes basilicum staat gezellig, beetje (goede) olijfolie en balsemico erover druppelden, en een pepermolentje ernaast zetten. En een goed-gevulde gemengde salade, met mais en avocado, en alles wat er verder lekker knapperig is, zal ook voor iedereen lekker zijn. En je zou ook een grote pan gazpacho bij het buffet kunnen zetten, met theeglazen oid. om het in te lepelen. Vreemd, trouwens, dat ze geen enkel vegetarisch gerecht leveren - beetje achterhaald in deze tijd....

kijk maar eens op onderstaande link

Bronnen:
http://www.urbanwasted.com/

Bij voorbeeld: Diverse vegetarische wrap varianten Paprika-appel-tomaat in vinaigrette Pasta pesto rosso salade Griekse fetakaas salade Tomaat-bieslook salade Mediteraanse aardappel salade Pommedori tapenade & cupjes kruidenboter Vers gebakken stokbrood in mand Eet smakelijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100