Hoe heet dit chineze gerecht?

Het is vlees, lichtroze van binnen en donkerbruin knapperig van buiten. Ik weet niet of het kip of rund of varken is. (ex-vegetarier) Vaak wordt het geserveerd in reepjes.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kunnen verschillende dingen zijn. Het kan Babi Pangang (gefrituurde varkensvlees) zijn zoals meesten hier beweren, maar dat is vaak wit van binnen. Ook kan het Ahirue (eendenborstfilet) zijn, wat vaak wel in reepjes wordt gesneden. Het kan ook Botaniku Furai (gefrituurde varkenshaas) zijn.

Waarschijnlijk is het babi pangang en dat is varkensvlees.

Babi pangang inderdaad, erg lekker vind ik zelf!

Babi Pangang. Reepjes vlees van varkensvlees, meestal geserveerd met de speciale babi pangangsaus of sate saus.

Het is varkensvlees en heet Char-Siu.

Het kan ook pekingeend zijn. Maar in reepjes zal het wel babi pangang zijn.

Volgens mij is het Babi-Pangang, varkensvlees buikspek met zwoerd wat het zo lekker knapperig maakt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100