Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waardoor zou deze vis verbrand zijn bij het bakken?

Voor de tweede keer de vis bij het bakken verbrand wat kan hiervan de oorzaak zijn¿

Picture for question
een jaar geleden
1.5K
jc54
een jaar geleden
Te lang en te heet in een te droge pan.
(Of het verkeerde restaurant).......
ronron1212
een jaar geleden
Verbrand hoezo?
Amadea
een jaar geleden
Als dit op mijn bord was gekomen had ik de stukken verbrande korst eraf gesneden en weggegooid en vervolgens gesmuld van de verdere inhoud.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Daar kunnen drie redenen voor zijn:
- Te lang in de pan laten liggen.
- Het vuur stond te hoog.
- Te weinig olie / braadvet gebruikt.
Of een combinatie daarvan.
(Lees meer...)
een jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding