Waar kan je in utrecht met een groep dineren voor ongeveer 10 euro?

Zo goedkoop mogelijk en wel gewoon te eten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor een Daghap van €8 kun je terecht bij The Basket Genevelaan 8 Utrecht Broers stadscafé-restaurant Wisselende stadshap vanaf €5 Janskerkhof 9 Utrecht Candlelight, café-bar Wisselend menu vanaf €8 Arienslaan 5 Utrecht het Boompje, brasserie Wisselend menu vanaf €7 Vrieslantlaan 7 Utrecht

Bronnen:
http://www.etenvooreentientje.nl/utrecht.html

Misschien heb je iets aan deze site? Daar staat in ieder geval op voor wat voor bedragen je ongeveer kan eten. Staan een stuk of 10 restaurants bij van tussen €10 en €20 euro.

Bronnen:
http://www.seatme.nl/search/default.aspx?f...

Bij het Aziatische restaurant Soy kan je heerlijk eten, en de hoofdgerechten kosten als ik het me goed herinner 9 tot 11 euro. Het is een klein restaurantje met heel sympathieke bediening.

Bronnen:
http://www.soy-utrecht.nl

ik weet niet of er in utrecht ook een wokrestaurant is maar daar kan je altijd met een groep voor 10 p.p. onbeperkt eten halen

Bij Julia’s pasta bij het station. Vind ik erg lekker

Bij IKEA kun je voor onder de 8 euro kiezen uit diverse maaltijden. IKEA is door de weeks geopend tot 21:00 en op zaterdag tot 20:00. Ik geloof dat het restaurant altijd een uurtje eerder dicht gaat dan de rest van de winkel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100