wie kent er een all you can eat restaurant dat geen chinees of japanner is?

Toegevoegd na 30 minuten:
ik zoek er nog meer....

Weet jij het antwoord?

/2500

In Hilversum zit een Argentijns restaurant waar je onbeperkt spareribs kunt eten

Sommige Tapas restaurants hebben dit concept

er zijn er meer maar het is zoeken want japanners komen wel het meest voor zie deze in scheveningen: VLEES ONBEPERKT Argentijns en Braziliaans hoogwaardig kwaliteitsvlees welke op traditionele wijze op de draaigrill wordt bereid, vooraf licht gegaard in heerlijke Zuid Amerikaanze marinades. PRIJS € 22,50 per persoon.

Bronnen:
http://www.stadsdeelscheveningen.nl/divers...

In Voorthuizen heb je de Voortse herberg waar je onbeperkt kunt eten en drinken.

Bronnen:
www.voortseherberg.nl

In Valkenswaard heb je Mama di Kookt: onbeperkt Mediterrane gerechtjes eten voor een vast bedrag. Zo ook Pinchos, ook in Valkenswaard, daar hebben alle gerechtjes een Zuid-Amerikaans tintje.

Bronnen:
http://mamadikookt.nl/#
http://www.pinchos.nl/poco_loco_menukaart.html

Bij knooppunt Hoevelaken (Amersfoort) heb je restaurant Tirol waar je al voor 17,50 (90 min) en 20,- (120 min) onbeperkt kunt eten.

Bronnen:
http://www.bus-idee.nl/infopaginaamersfoor...

Thijs&Aafke in Kleindijk. de Schoapswass in Eext. De Gulle Boergondiër in Drouwenermond. Het Wapen van Oosterhesselen in Oosterhesselen. Dit zijn 4 die ik persoonlijk ken en wel redelijk goed waren, of zelfs beter :) Grz.

De meeste gerenomeerde chinese all in restaurants kosten je rond de 23 euro per persoon exclusief drank (er zijn natuurlijk uitzonderingen voor de mensen die al klaar staan om op dit bericht tegen in te gaan) Er zijn veel andere restaurants waar je voor 23 euro een menu krijgt dat je dat je toch niet helemaal op kan krijgen. Dus kan je financieel gezien beter daar voor kiezen. All in is een marketing trucje en wie het wil, mag daar intrappen. De restauranthouder is natuurlijk blij met deze mensen

Carnivore in Nairobi. Wild uit de Afrikaanse savanne. (vreselijke tent). Dichter bij huis Sus en Co in Rotterdam. Spareribs (brrrrrrrrrrr…) en andere gerechten. Aan de Oude Haven. Toegevoegd na 9 minuten: En in Ulan Bator ! Veel restaurants in Mongolië zijn " all you can eat" .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100