Hoe maak ik roti het beste warm ?

De pannenkoek kant en klaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Even in een koekenpan, een paar keertjes omdraaien tot hij warm is.

Willel er aluminiumfolie om en leg het ongeveer een kwartiertje in de oven op 120 - 140 graden. Toegevoegd na 15 seconden: WIKKEL!! hahaha

In magnetronfolie wikkelen en dan ongeveer 30 seconden op vol vermogen. Vaak zitten ze per drie al in folie, ik knip er dan een klein hoekje af en doe ze iets langer dan een minuut in de magnetron. Dan zijn ze perfect.

Om de roti koeken zacht te houden moet je ze na het bakken direct opstapelen in aluminiumfolie en iedere keer als je er een nieuwe koek oplegt moet je de alufolie direkt dicht doen. Zo blijven ze zacht, anders worden de koeken van cd kwaliteit, zo hard!!! Je kunt na afkoeling ook invriezen, als je ze ontdooit moet je ze au bain marie warm maken.. dus een pannetje met water net tegen de kook aan, daar een deksel op leggen en daar dan weer de roti koeken op. Eet smakelijk!!

De bevroren platen die je bij de toko koopt, vind ik het lekkerst worden als ze in een koekenpan kort gebakken worden, op niet te hoge temperatuur, zonder olie. Wel eerst laten ontdooien natuurlijk (in de keuken of koelkast als je veel tijd hebt, in de magnetron als je ze snel ontdooid wilt hebben). In de oven of magnetron opwarmen kan ook wel, maar is een stuk minder lekker.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100