Bestaat er nog die flessen waarmee je ijsblokjes kan maken?

Tegenwoordig zie je alleen maar van die vormen die je moet vullen met water en HEEL VOORZICHTIG in de vriezer moet zetten zodat je niet morst.

Maar er was ook nog een soort fles (in de vorm van een urinefles) die je tot een niveau moest vullen, deksel erop en dan kon je die zonder al die voorzichtigheid plaatsen in je vriezer.

Zijn die er nog en waar kan je die nog krijgen?

Toegevoegd na 37 minuten:
Het antwoord van Loenie is hetgene wat ik bedoel, echter kan je deze in een winkel krijgen nog? Buiten het internet om.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor die bestaan. http://www.factoryprices.nl/product_info.php?products_id=101907

Weet niet wat je bedoelt. Ik gebruik altijd ijsblokjeszakjes. Knoopje d'r in, en in de vriezer.

Als ze nog bestaan,kun je er slechts één ijsblok van maken,dat je slechts kunt gebruiken om een verhit lichaamsdeel af te koelen,b.v. je hoofd. Het er uit krijgen zal slechts op 2 manieren lukken. Ten 1e door de fles te slopen,maar dat lijkt me een dure geschiedenis,elke keer weer een nieuwe fles aanschaffen. De 2e mogelijkheid is de fles te verwarmen om zo het gesmolten ijs er uit te laten vloeien. Het nadeel hiervan is dan weer,dat je bijna geen ijs overhoudt. Je kunt tegenwoordig van die mooie plastieken bakjes met vakverdeling kopen,misschien is dat wat?

Dat "ding van Loenie" zat bij ons bij de koelkast/vriezer die we bij Ikea kochten. Misschien verkoopt men die daar ook los? Kun je altijd informeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100