Wie weet er een lekker recept om koekjes te bakken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Snel, makkelijk en erg lekker: Griekse koekjes 250g boter 100g poedersuiker (gezeefd) 1 eierdooier 1 tl vanille-essence 1 el cognac (dit kun je ook weglaten) 3/4 kop hazelnoten (fijngehakt) 1 tl bakpoeder 450g bloem (gezeefd) 180g poedersuiker (extra) - Oven voorverwarmen op 180 graden - Met een mixer boter en poedersuiker schuimig kloppen - Eiderdooier, vanille-essence en cognac toevoegen - Noten, bakpoeder en bloem erbij doen en snel met de hand mengen tot een luchtig deed (niet kneden) - Van telkens 2 el deeg halve maantjes vormen - Op 4 cm afstand van elkaar op een bakplaat leggen (invetten is niet nodig) - 25 Minuten bakken tot de koekjes goudbruin zijn - Laten afkoelen op de bakplaat en royaal bestrooien met poedersuiker Kopje koffie of thee erbij en smullen maar ;)

Ik heb er wel 1000 voor je. Zie link

Bronnen:
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=%22lek...

deze zandkoekjes zijn lekker en gemakkelijk om te maken... neem een pak Koopmans mix voor appeltaart...maak het deeg zoals aangegeven op het pak... kneed het dan in de vorm van een rol van ongeveer 5cm dik en laat het deeg een uurtje in de koelkast liggen... verwarm de oven voor op 175 graden... snij dan de rol deeg in plakjes van 0,5 cm dik...leg ze op bakpapier of op een ingevette bakplaat... bakken in ongeveer 10-12 minuutjes... smakelijk eten...

Ik heb wel een recept om lekkere koekjes te bakken. 600 gr. bloem, 350 gr.suiker, 350 gr. boter, 350 gr.gehakte hazelnoten, 2 eiwitten, eetlepel kaneel, 2 eetl. citroensap. Boter-suiker-eiwit mengen.gezeefde bloem-kaneel-ciroensap erbijvoegen.Tot een bal kneden.Half uur koel laten liggen,dan 4mm.dik uitrollen.met een steker of glas vormpjes uitsteken.(rond-ovaal of wat je wilt)Op een licht ingevette bakplaat op 190 gr.C afbakken.Als de koekjes afgekoeld zijn,de helft in gesmolten chokolade dopen. Succes.

Chocolate chip cookies Ingrediënten: 400 gram zelfrijzend bakmeel 200 gram bruine/witte basterdsuiker 2 eigeel 200 gram margarine en zon grote reep pure/melkchocolade Voorbereiding Verwarm oven voor op 200 graden. Mengt meel, suiker, eidooiers en boter tot het een geheel is. Hak de chocolade in grove stukken en meng die goed door het deeg. Rol de deegbal plat en steek er rondjes uit. Leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier (of ingevet) Hou er rekening mee dat ze uitzetten in de oven. Bak ze in 10 tot 15 minuten gaar. Let op: Hoe moeilijk het ook is: Laat ze wel eerst afkoelen anders verbrand je je tong

havermout, bloem, suiker en boter, kneden tot deeg, en dan bakken op de bakplaat bij 150°C

Zandkoekjes. 125 gram boter, 125 gram suiker, 200 gram bloem, 1 pakje vanillesuiker, 1 theelepel bakpoeder, Laat de boter in een steelpan even bruin worden en afkoelen.Kneed er de rest van de ingrediënten door en vorm van het deeg kleine balletjes. Leg ze op een ingevet bakblik en bak ze in het midden van de oven goudbruin 200 graden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100