Wat doe ik met rode bascilicum?

Gebruik ik dit gewoon net zoals de groene of kan ik er ook nog andere dingen mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De bladeren van rode basilicum smaken iets sterker dan gewone basilicum en oogt mooi in gerechten. Rode basilicum zorgt voor een origineel, kleurrijk accent. Het is iets sterker van smaak, maar voor de rest kun je het als 'gewone basilicum gebruiken. Toegevoegd na 3 uur: Zie voor meer informatie en tips voor gebruik: bron 2

Bronnen:
http://www.groentenfruitbureau.nl/veggiped...
http://www.kruidenaer.nl/default.php?page=351

Met de rode Basilicum kun je hetzelfde doen als met de groene. Op de site veel recepten.

Bronnen:
http://www.xquis.com/xquis/alles_recepten/...

De rode basilicum smaakt net zoals de groene-. Hij oogt alleen decoratiever in salades of in een fles basilicumazijn.

ja je kunt groene basilicum net zo gebruiken als groene en het smaakt ook hetzelfde

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100