Hoe lang kan ik zelfgemaakte ketchup bewaren in de koelkast?

Ik gebruik de volgende ingrediënten:

* 500 gram biologische passata (gezeefde tomaten):

https://colruyt.collectandgo.be/cogo/nl/artikeldetail/12809/boni-selection-bio-passata-700g-fles

* 10 ml biologische appelazijn of pure citroensap

* 2 mini lepeltjes pure stevia poeder

* 2 theelepels look poeder

* 1 theelepel zoete paprika poeder

* 5 gram dieetzout (33% natrium en 66% kalium)

* 500 mg vitamine C poeder

Ik meng deze allemaal in de mixer en doe het vervolgens in een roestvrijstalen fles en bewaar het in de koelkast.

Hoe lang zou ik dit zelfgemaakte ketchup probleemloos kunnen bewaren in koelkast?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je dit recept volgt dan is het uitsluitend voor directe consumptie. Bewaren hooguit twee dagen. Maar als je het geheel steriliseert (kookt) dan kan je het, mits in afgesloten potten of flessen bewaard, wel een paar weken in de koelkast bewaren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100