Ik heb een paar dagen geleden broodjes bapao gekocht en ingevroren. Nu wil ik ze eten maar ze zijn nog helemaal bevroren. Wat te doen?

Om ze nu direct eetbaar te krijgen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bereidingsadvies Magnetron (700W). Bevroren ca. 90 seconden. Ontdooid ca. 40 seconden. Stomen. Hang een vergiet in een pan met een laagje kokend water. Het vuur op een laag pitje zetten. Haal de ontdooide Bapao uit de verpakking en leg deze in de vergiet. Sluit de pan af met een deksel en laat de Bapao ca. 5 minuten stomen. De genoemde tijden zijn gemiddelden. Wij adviseren u de exacte bereidingstijd even uit te proberen. Bewaaradvies Bij -18°C ten minste houdbaar tot: zie datum op de verpakking. Vanuit diepvries 48 uur houdbaar in koeling bij max. 4°C. Ontdooi-advies Niet ontdooien in de doos. Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Van de bapoafabiek site afgehaald

ontdooien & opwarmen in de magnetron (volgens verpakking)

direct: de magnetron in, hoogste stand, regelmatig keren. worden ze niet echt lekker denk ik. iets minder direct: leg ze afgedekt in het zonnetje voor een minuut of 10, dan afbakken zoals op verpakking.

Bevroren in de magetron stoppen en op de hoogste stand 2 minuten doen. Verpakking er gewoon omlaten.

Volg de aanwijzingen op de verpakking. Ik duw ze zelf 1:40 min. in de magnetron en dan zijn ze hartstikke goed. Eet smakelijk

Ik vries ze ook vaak na aankoop meteen in. Als ik ze wil eten, dan scheur ik een klein hoekje van het zakje af en leg hem ongeveer 100 seconden in de magnetron op 800 watt. En dan is hij van bevroren heerlijk warm geworden. Beetje saus er bij en smullen maar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100