Welk beroep mogelijk na koksopleiding?

Ik ben gek op koken. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Ik zou graag een koksopleiding doen maar ik zie mezelf absoluut niet werken als kok in een keuken van een restaurant of instelling. Dus mijn vraag is: welke beroepen kun je vervullen na het volgen van een koksopleiding/ welke beroepen zijn er die met eten en koken te maken hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zou een eigen cateringbedrijf kunnen beginnen, waarbij je bij mensen thuis komt koken. Dat schijnt tegenwoordig heel trendy te zijn. Zie hieronder enkele voorbeelden.

Bronnen:
http://www.uitjethuis.nl/
https://www.dinna.nl/kok-aan-huis/
https://www.thuiskokklaasculinair.nl/

Je kunt offshore (booreiland) of aan boord van een schip/tanker, klein passagiersschip of cruiseschip en zelfs bij de marine gaan werken. Behalve als kok kun je aan de slag als patissier (o.a. nagerechten en banket) of bv communard (verantwoordelijk voor eten voor personeel). Overal is werk voor een kok, de ene keer in een klein team voor weinig mensen of voor een grote bemanning soms meerdere maaltijden bereiden. https://vacatures.com/kok-aan-boord-klein-motorpass-schip/ https://www.youtube.com/watch?v=JOnwqffnUas https://www.offshorewerken.com/offshore-catering/ https://offshore-werk.nl/2017/11/04/werken-in-de-scheepvaart/ https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_rangen_in_de_keuken Toegevoegd na 8 minuten: Nog 5 tips: 1. Bied je gerechten aan op Thuisafgehaald 2. word foodguide voor toeristen 3. Word chef bij iemand anders thuis 4. Leer iemand anders koken 5. Begin een foodblog https://www.culy.nl/inspiratie/5-manieren-om-geld-te-verdienen-met-je-kookkunsten/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100