Allerlei kruiden in de hachee (tijm / kruidnagel). Hoe kan ik deze bundelen zodat ik niet hoef te zoeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eigenlijk heb ik nog nooit gehoord van 'tijm' als ingrediënt van de hachee, maar dit kan een kwestie van smaak zijn. Het lijkt mij niet lekker, maar ik heb het dan ook nooit geprobeerd. Dit even terzijde.. Het is algemeen bekend dat je takjes tuinkruiden altijd samen bindt met keukentouw en losse kruiden die je wilt verwijderen (meestal laurierblad, peperkorrels en kruidnagelen)in een thee-ei of dun zakje doet, dat je aan het oor van de pan kunt vastbinden (net als een kruidenbuiltje) om het in een keer eruit te kunnen halen zonder te zoeken. Als je geen thee-ei hebt, dan kan je ook van een koffiefilterzakje een soort zakje vouwen dat je dichtmaakt met een nietje....touwtje eraan meenieten en hang het in de pan. Je kunt overigens ook kant-en-klare gemalen kruidnagel kopen én ook laurierblad is gemalen te verkrijgen in potjes. Ik vind ze ideaal!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100