Hoe krijgt men de knabbelspekjes (zwoerdjes) die in een zakje verkocht worden,geheel krokant en toch niet te bruin?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De knabbelspekjes worden gefrituurd. Wanneer ze op het juiste moment uit de frituur worden gehaald dan blijven ze licht van kleur. -------- Wilthagen B.V. is een echt familie bedrijf, ontstaan vanuit een slagerij in het Zeeuwse plaatsje Krabbendijke. Adrie Wilthagen nam hier 1972 een ambachtelijke dorpsslagerij over. In deze zelf slachtende slagerij was als bijproduct veel varkensspek, dit spek werd gesneden, gezouten en gefrituurd (Knabbelspek) dit alles puur handmatig. Vanaf 1975 ontstond de vraag van collega slagers en supermarkten naar dit product. ----

Bronnen:
http://www.wilthagen.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100