Wat is het verschil tussen fijne- en gele banketbakkersroom?

Ik ben van plan om banketbakkersroom te maken, alleen vind ik twee verschillende soorten recepten banketbakkersroom op het internet: Ben nieuwsgierig wat het verschil is!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het verschil zit ‘m in de ingrediënten: Fijne Banketbakkersroom: 2 eierdooiers ± 40 gram suiker 25 gram bloem 2,5 deciliter melk een half vanillestokje (± 25 gram boter) Gele Banketbakkersroom: 1 eierdooier 40 gram suiker 12 gram custardpoeder 15 gram bloem 2,5 deciliter melk een half zakje vanillesuiker (± 25 gram boter)

Bronnen:
http://nl.wikibooks.org/wiki/Kookboek/Bank...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100