Hoe(lang) kan ik zelfgemaakte spaghettisaus bewaren?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een paar dagen in de koelkasr,een paar maanden in de diepvriezer.

Een maand of 3 in de vriezer en in de koelkast, goed afgedekt, net zo lang totdat hij niet meer goed ruikt, of er anders uitziet. Doordat het vet stolt, kan dat wel wat lichtere verkleuringen geven die geen kwaad kunnen. Toegevoegd na 8 minuten: Laat de saus zo snel mogelijk afkoelen, doe hem daarna in een bak of diepvrieszak en sluit dit goed af, dan kan het in de vriezer of koelkast.

Afgedekt met voldoende tomaten en goed doorgekookt , in een koelkast die op 4 graden staat, zonder probleem 5 dagen. Deze tijd is diverse malen uitgetest met goed gevolg.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100