Kun je pappadrums kant-en-klaar kopen? Heb ik dan nog een oven nodig? Moet je ze warm eten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Pappadums.. Die heb je bij de AH (Albert Heijn), bijvoorbeeld... Je kunt ze ook zelf klaarmaken... In de olie, 1 minuutje en dan opeten meteen... Superlekker en heel gezond... Het is van kikkererwten gemaakt of linzen... Nee ze moeten wel heel vers zijn, want ze worden heel snel slap... En dan zijn ze niet meer lekker... Warm eten kan wel, maar ze zijn zo dun... Dat koelt heel snel af...

Ja hoor, die kun je kant en klaar kopen bij toko's. Tegenwoordig maakt Conimex ze ook. Je kunt ze ook koud eten idd. Zelf maken is het lekkerst. Patak's heeft ze in een doosje, die je zelf kunt bakken.

Ja, hoor, bij AH kan je ze vinden bij de Indiase levensmiddelen. Je doet ze droog even in een koekenpan. Als ze gebakken zijn, kan je ze gelijk eten, maar ook afgekoeld zijn ze heerlijk. Maar ze moeten wél versgebakken zijn: de volgende dag zijn ze niet meer lekker - bij pappadums is het knapperige juist zo lekker... Ze zijn van het merk Patak's. Toegevoegd na 23 minuten: In de broodrooster gaat trouwens ook perfekt. Wel even rondraaien, zodat wat eruit steekt, ook verhit kan worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100