Wat moet er allemaal in een goede minestronesoep?

Weet jij het antwoord?

/2500

2 liter runderbouillon, vers getrokken of van een blokje of tabletje 100 gram rijst 1/4 savooiekool 250 gram doperwten (afhankelijk van het seizoen vers of uit de diepvries) 150 gram ham 1 kleine knolselderij 100 gram spinazie 1 teentje knoflook 2 tomaten 1 ui 2 winterpenen of 4 bos-worteltjes 4 aardappels geraspte Parmezaanse kaas Breng de runderbouillon aan de kook Doe hierin de rijst (ongekookt), Was en snijd de savooiekool fijn Was de spinazie Schil en was de knolselderij en snijd deze in blokjes Was de tomaten en snijd deze in blokjes Schil de wortels, was deze en snijd deze in blokjes Schil de aardappels en was deze – snijd de aardappels ook in dobbelsteentjes Snijd de ham in kleine blokjes Pel de knoflook en snijd deze fijn Voeg hierna alle gewassen en gesneden groenten toe, plus de ui en de knoflook en de aardappels en de ham Laat het geheel voor de Minestronesoep 45 minuten koken, op laag vuur, onder zo nu en dan doorroeren Strooi vlak voor het serveren van deze Minestronesoep, de geraspte Parmezaanse kaas hierover uit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100