Hoelang yoghurt met vers fruit bewaren in de koelkast?

Hej,

Voor school hebben wij vandaag (zaterdag) magere yoghurt met musli en vers fruit gemengd zodat je een lekker, fris en gezond ontbijt hebt.

We hebben er appels en banaan in gedaan als fruit. Maar door de banaan is de yoghurt wat bruinig geworden. Hoelang kan ik dit bewaren in de koelkast? Het zit in een tupperware doosje en het moet mee naar school om te laten proeven DINSDAG...

Terzijde, Ook zeggen sommigen dat de yoghurt niet veel smaak heeft en dat er wat suiker in moet.. Ik heb er dus 2 eetlepels kristalsuiker bijgedaan maar hebben jullie nog tips om de smaak wat lekkerder te maken? :)

Toegevoegd na 2 minuten:
Ook zeggen sommigen dat het een wat zure smaak heeft

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik vind het 4 dagen laten staan wel vrij lang. Als je koelkast koud genoeg staat kan het denk ik net, maar het zal er zeker niet smakelijk uit zien. Appel en banaan worden erg snel bruin. Je klinkt alsof je zelf nog nooit yoghurt hebt geproefd. Yoghurt is inderdaad wat zurig, ik vind zelf volle yoghurt lekkerder dan magere minder zurig en wat romiger, maar smaken verschillen, niet iedereen uit je klas zal het lekker vinden. De een te zoet (banaan zorgt dat het zoet gaat smaken, bruine appel ook) en de ander houdt niet van yoghurt. Vaak zit door muesli ook wat suiker of honing, zodat de muesli aan elkaar blijft plakken. Fruit door yoghurt is vaak wel lekker, je moet alleen geen ananas gebruiken, daar zitten enzymen in die de yoghurt dun maken. Ik geloof in kiwi trouwens ook. Maar je kunt er allerlei soorten fruit in doen. Aardbeien is ook erg lekker en die zijn nu in het seizoen. Misschien kan je wat honing mee naar school nemen en dat er over heen laten doen door de mensen die dat lekker vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100