wordt amandelmeel goed fijn als je het zelf maalt in een keukenmachine?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ga er van uit dat dit moet lukken, ik heb hele amandelen gemalen in een keukenmachine en zelfs die worden heel fijn, als je al begint met meel ben je al halverwege (of verder, is meel niet fijn genoeg?). Vraag is natuurlijk wel wat jij onder goed fijn verstaat. Ik maakte er marsepein van en dan mag je niet echt losse korrels proeven. Dat is dus gelukt.

Niet echt. Je kunt beter een ouderwets elektrisch koffiemolentje gebruiken of een kaasmolentje, zo eentje je zelf moet draaien . In het laatste geval houd je nog steeds stukjes over, zoiets als je ook in de ouderwetse amandeltjesgries tegenkomt . Heb je echt amandelmeel nodig, dan is het gewoon te koop bij de biowinkel. Ideaal!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100